Termeni si conditii

Descriere site

Site-ul www.lemetalcom.ro (denumit in continuare”site-ul”) este proprietatea LEMETAL COM SRL, cu sediul social in Bucuresti, sector 3, str. Calea Calarasi, nr. 307, bl. 68, sc. 1, ap. 20, inregistrata la Oficiul National al Registrului Comertului sub nr. J40/4911/1999, cod unic de inregistrare 11881500.

Site-ul a fost realizat in scopul de a asigura, in mod gratuit, tuturor celor interesati de produsele si serviciile oferite de Lemetal Com SRL pe teritoriul Romaniei, informatii cu privire la acestea.

Site-ul reprezinta un instrument de prezentare a produselor si serviciilor oferite de Lemetal Com SRL, prin accesarea/utilizarea acestuia vizitatorii/utilizatorii neavand posibilitatea de a realiza comenzi online (achizitii online).

Alte servicii care vor fi implementate, in timp, in cadrul site-ului sunt supuse acelorasi conditii, in afara de cazul in care acestea nu au conditii de folosire distinct formulate.

Continutul site-ului

Lemetal Com SRL defineste prin “continut” toate informatiile continute in site sub forma de text, date, fisiere audio sau video, imagini statice.

Fotografiile prezentate nu creaza obligatii contractuale. Lemetal Com SRL nu isi asuma raspunderea pentru eventualele erori afisate/aparute pe site. De asemenea, Lemetal Com SRL nu isi asuma raspunderea in situatia in care anumite imagini, fotografii sau elemente de grafica web afisate pe site se dovedesc a fi eronate sau nu pot fi vizualizate.

Ofertele prezentate pe site sunt valabile in limita stocului disponibil.

Lemetal Com SRL nu isi asuma responsabilitatea in ceea ce priveste buna functionarea a surselor externe de continut catre care se fac trimiteri in materialele prezentate pe site, nefiind in nici un fel implicat in gestionarea acestora.

Continutul site-ului este proprietatea Lemetal Com SRL si al companiilor partenere care vor fi citate si ca sursa de continut.

Continul site-ului poate fi preluat, difuzat, vandut sau revandut decat cu acordul scris al Lemetal Com SRL.

Orice informatie sau material trimis de catre vizitatorii si utilizatorii legali ai site-ului in vederea publicarii acestora pe site vor fi de asemenea sub incidenta si protectia legislatiei in vigoare referitoare la dreptul de proprietate intelectuala.

Continutul trimis de catre vizitatorii si utilizatorii legali ai site-ului pentru a putea fi publicat intra sub aceleasi restrictii ale dreptului de proprietate.

Comunicarile oricaror informatii sau date sub forma de mesaj, text, imagine, fisier audio si/sau video sau orice alt tip de material, indiferent de modalitatea de publicare sau transmitere a acestora (public sau individual), de catre orice persoana fizica si juridica, alta decat Lemetal Com SRL se realizeaza pe raspunderea exclusiva a persoanei care este sursa acestor materiale, Lemetal Com SRL nefiind in nici un fel raspunzator de continutul sau modalitatea de pubblicare a acestor comunicari.

Utilizatorilor acestui site le este in mod expres interzis sa foloseasca atat site-ul cat si serviciile puse la dispozitie prin intermediul acestuia, in scopul incarcarii, descarcarii, publicarii sau transmiterii oricaror informatii al caror continut este ilegal sau contrar bunelor moravuri si ordinii publice (de exemplu: este defaimator, ofensator, amenintator, abuziv, vulgar, obscen, afecteaza dreptul la intimitate al altor persoane, indeamna la violenta sau la ura rasiala, etnica ori are un caracter intimidant).

Lemetal Com SRL isi rezerva dreptul de a modifica sau de a adauga noi reguli si restrictii in ceea ce priveste continutul site-ului, in orice moment.

Lemetal Com SRL isi rezerva dreptul de a modifica sau actualiza orice serviciu sau drept de utilizare al oricarui serviciu, in orice moment, fara un anunt prealabil.

Lemetal Com SRL nu isi asuma raspunderea pentru:

  • intarzierile sau imposibilitate de accesare/utilizare a site-ului,
  • Modificarea, suspendarea sau intreruperea site-ului, in tot sau in parte.
  • Modificarea sau stergerea materialelor publicitate pe site.