Punem la dispoziția clienților noștri serviciul de livrare marfă. Prețul acestui serviciu se stabileste în funcție de valoarea totală a mărfurilor achiziționate, distanța parcursă și tipul produselor livrate. 
Livrările cu autocamioanele noastre se fac de Luni până Vineri între orele 08:00 – 16:00. Pentru livrări în afara orelor de program se va discuta cu agentul de vânzari. 
Pentru adresele de livrare aflate în zone cu taxa suplimentară solicitată de către Primării, clientul va suporta această taxa.

NOU! 

Am lansat si serviciul de transport paletizat prin PALLEX Romania pentru comenzile din gama noastra de produse. Ne dorim ca marfa sa ajunga la clientii nostri pe maini bune si la costuri cat mai avantajoase! Pentru a beneficia de acest serviciu ne puteti contacta in urma unei comenzi pe office@lemetalcom.ro ori la oricare din numerele de telefon puse la dispozitie de noi aici https://www.lemetalcom.ro/contact . Colegii nostri va pot ajuta cu o estimare a transportului in functie de greutatea paletului si de adresa de livrare. 

De asemenea, pentru mai multe informatii despre transportul de marfa paletizata, puteti accesa www.pallex.ro .