Stimați parteneri Lemetal Com SRL,

       Vă informăm prin prezentul document, în cadrul obligației de informare extinse în conformitate cu Regulamentul General privind Protecția Datelor (GDPR), că, în cadrul relației noastre de afaceri existente cu întreprinderea dvs., stocăm și păstram date specifice întreprinderii, cum ar fi adresa, numere de telefon, date de contact, persoane de contact, CIF și date cu privire la procesul nostrum comercial (oferte comerciale, avize de expediție, facturi, etc.). Aceste date sunt utilizate și stocate pentru desfășurarea raporturilor noastre comerciale, nu sunt utilizate în alte scopuri și nu sunt puse la dispoziția altor părți pentru alte utilizări.

       Datele sunt protejate în cadrul întreprinderii noastre prin măsurile tehnice și organizatorice necesare, care asigură confidențialitatea, integritatea, disponibilitatea și rezistența permanenta ale sistemelor de prelucrare.

       Vă informăm că vom continua să stocăm datele rezultate de acest tip și pe viitor. Dacă nu sunteți de acord cu acest lucru, puteți să vă exprimați opoziția sau rezervele dvs. prin e-mail la adresa: office@lemetalcom.ro.  Puteți să accesați și politica noastră privind protecția datelor la adresa: https://www.lemetalcom.ro

Cu respect,
SC Lemetal Com SRL

GDPR Lemetal Com